A weboldal előfizetése lejárt, kérem kattintson ide a meghosszabbításához!

Gyöngyössy Cukrászda
4400 Nyíregyháza, Család utca 152/B 

Telefon: +36 42 400 837
Mutassa térképen!

Gyöngyössy Cukrászda

Üdvözöljük weboldalunkon!

 

Az itt kapható sütemények és nyáron a fagylaltok a cukrászda mögött lévő üzemben készülnek nagy gondossággal, kiváló minőségű alapanyagokból, tartósító,- állagjavító,- színező anyagok nélkül, hagyományos receptek szerint. A gyümölcsök jó része vegyszermentes öko-gazdaságunkból frissen, vagy fagyasztva érkezik, a tejszín valódi, étcsokival és holland kakaóval pedig sok-sok süteményünk készül.

A gyümölcsökből nyerjük a különböző színeket is, ezért aztán a szeder, ribizli, meggy árnyalatait találhatjuk meg a süteményekben, a mi pultunkban nem létezik sárga, zöld, piros sütemény.  (Figurás torták készítésénél csak a vendég kérésére használunk színezéket)

Azon dolgozunk, hogy minden a lehető legfinomabb legyen úgy, mint ahogyan azt a legjobban szeretjük (mi is, a pult mögött és az üzemben).

 

CÉL:

  1. Nagyon finom sütemények készítése eredeti és saját receptek és technológia alapján  a jelenleg rendelkezésünkre álló öko-termékek felhasználásával.
  2. A választék bővítése elsősorban a öko-termesztésből származó gyümölcsöket és magvakat  felhasználva, valamint  más nemzetek különleges süteményeinek bevezetése
  3.  Speciális és nagyon finom sütemények készítése glutén,-laktóz, tojás,- stb. érzékenységben szenvedők, valamint diabeteszesek számára is.

 

2008. június 13-án nyitottuk meg nyíregyházi cukrászdánkat és úgy tűnik, vendégeink egyetértenek a fentiekkel.

oldalam.hu
Ezt a weblapot az MTT Média Kft. készítette. További információk: www.oldalam.hu